Nekonečný příběh aneb Babiš všechny uřve

1. 03. 2020 9:35:10
Nemůžu si pomoct, musím čtenáře ještě jednou oblažit svými úvahami. Kdysi jsem viděl docela vtipné video, kde Hitler vystupoval jakoby Babiš, fakt dobrý, opravdu jsem se zasmál. Teď už bych se ale asi smál spíš hořkým smíchem.

On se pan Babiš totiž opravdu chová jako Hitler. Když někdo chce nekonečnou moc, používá v podstatě stále stejné metody. Mezi lidmi se chová jako jeden z nich, usmívá se na všechny kolem, to dělal Hitler taky. Ale když s ním někdo nesouhlasí, tak řve, sprostě nadává a kdyby mohl, asi by i zabíjel. To už naštěstí nejde, ale touha po moci je obrovská - typické chování psychopata.

Já opravdu nechci, aby naší zemi vládl psychopat. Miloš Zeman má již omezený mandát, to už nějak vydržíme, i když se z něj a jeho suity asi ještě několikrát pozvracíme. Ale Babiš má bohužel našlápnuto na vítězství v dalších parlamentních volbách.

Evropská komise sice řeší jeho střet zájmů, ale všechno jde tak strašně pomalu, to je samé odvolání proti odvolání atd., že i kdyby byl Babiš nucený nakonec odstoupit nebo se vzdát Agrofertu, do příštích voleb se to zřejmě nestihne. Po volbách může mít klidně v Parlamentu ČR většinu a s tím už se toho panečku dá dělat opravdu hodně. Například se nenechat zbavit imunity v kauze Čapí hnízdo, kdyby se pan Šaroch pochlapil a nechal poslat pana Babiše k soudu. A když má někdo jako premiér možnost absolutně ovlivňovat média, státní instituce a samozřejmě rozpočet a s ním spojené nejrůznější dotace, no prostě pohádka mládí.

Koblihy se nechaly opít rohlíkem (nebo koblihou?), že pan Babiš bojuje proti korupci. Ano, korupce tu byla, to je fakt, ale teď už víceméně není potřeba nikoho korumpovat neboli proč bych korumpoval sám sebe, ne? Já si to prostě vezmu všechno a oni to holt ty blbý koblihy ze svých daní rády zaplatí a ještě mi zatleskají, jak jsem to tomu Kalouskovi nandal.

No nic, je to asi jen mlácení prázdné slámy, kdo nechce uvěřit, neuvěří, ti ostatní toto všechno vědí, ty přesvědčovat není třeba. Hezkou neděli.

Autor: Ladislav Kroupa | neděle 1.3.2020 9:35 | karma článku: 30.78 | přečteno: 807x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.79 | Přečteno: 625 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.50 | Přečteno: 2167 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.05 | Přečteno: 299 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.34 | Přečteno: 215 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 280 | Diskuse
Počet článků 15 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1745

Pracující důchodce.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...