Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Vážený pane,

je to prosté. Na české politické scéně, nikdo nemá takové charizma, takový životopis plný úspěchů v podnikání. Porovnejte si Babiše s Kalouskem, Pospíšilem, Jurečkou, Fialou a ostatními "lídry".

Každý rozumný člověk musí uznat, že pro vedení naší země se právě on hodí nejlíp. Prostě "nejsou lidi".

Tak je to jednoduché. Podotýkám, že jsem pravičák a celý život po roce 1989 jsem volil ODS. Ale co teď ta "chudinka" v čele s Fialou dělá mi rozum a smysl pro racionalitu vůbec nebere. Ideologie jsou dnes zastaralé, každý si "hraje" i v globále "svoji písničku". A EU se doslova hroutí. Chce zakázat plastová brčka a příbory. To je teď nejdůležitější.

1 4
možnosti
Foto

EU se hroutí....jasně.;-)Charisma a Babiš...?Charisma uhnukané děvky,které někdo pořád ubližuje,to je přesně to na co tady lidé letí....

5 1
možnosti
NS

A po přečtení diskuze dodávám, že ́největší hrozba pro ČR není vlastně ani Babiš sám, ale jsou to čeští průměrňáci, takoví ti s tím klasickým nováckým uvažováním. Tato sekta obtloustlých buřtíků valících se každý rok do Jugoslávie k moři v obležení smažených řízků a plechovkové plzně doplňovaná o další paštikáře, která tleská někomu jako je Babiš, je vskutku ukázkou národní tuposti a toho, že český národ dostal lekci a poučení z toho, jak zde řádil v padesátých letech, kdy ze země vyhnal všechnu inteligenci, vzdělance a vědce, aby z toho zbytku, co zde zbyl (dojička krav - náměstkyně st. podniku Drutěva, traktorista - Ředitel odboru živočišné výroby ministerstva zemědělství ČSR a pod.) upatlal jakés-takés průměrňáky a jednodušáky, které dneska vídáme kolem sebe a čteme zde na diskuzích, a kteří Babišovi dávají své novácké hlasy.

6 2
možnosti
NS

Karma. Smutné je, že nás všechny bude zkušenost s Babišem pěkně bolet. Rozvrat, který jeho vlády působí plně pocítíme až v době, kdy Babiš dávno nebude u moci. Zbydou nám dluhy, zanedbaná infrastruktura, úřady navyklé dupat po obyčejných lidech a pár velkofirem přisátých na státní rozpočet a neschopných reagovat na požadavky zákazníka.

11 2
možnosti
Foto

Diabolus est simia Dei (Tertullianus)

0 0
možnosti
BK

Pane Ladislave,ve všem s Vámi souhlasím,a jíž dávno by měl pan Babiš sedět někde jinde nežli ve Vládě,jen mne velmi mrzí, / že byť v jen v uvozovkách / že jste použil jméno Pan Ježíše a Mesiáše... omlouvám se,ale mne se to velmi dotyká... jinak R^

4 1
možnosti
Foto

Moc se omlouvám paní Boženo, já osobně mám pana Ježíše Krista také velmi rád. Nenapadlo mě, že se to může někoho i takto osobně dotknout. Nezlobte se, asi se mně to přirovnání úplně nepovedlo.

2 1
možnosti
PS

Preference mu drží jeho média a agentury veřejného mínění. Nejméně 30% - no nevolte to...:-(

3 1
možnosti
Foto

I81v47a57n 23M96a30r77e92k

8. 6. 2018 19:59

Kdyby jen třetina p.Kroupo. R^[>-]

3 0
možnosti
MB

Babišovy rekordy - V počtu dnů předběhl Toplánka - čekání na vládu. O tu se uchází: 1) první, trestně stíhaný premiér ČR, 2) první premiér ČR, evidovaný jako agent StB, 3) první premiér ČR, na jehož vládě se bude pravděpodobně podílet KSČm, 4) první premiér ČR, který je v kolosálním střetu zájmů, 5) první premiér, jehož firma, (která tedy oficiálně není jeho), je největším příjemcem dotací v ČR, 6) první premiér ČR, který nezvládá češtinu - v mluvené, ani psané formě, 7) poprvé jako ministr, jmenován bez Lustračního osvědčení - pochybení prezidenta ČR, který jej oslovuje - "Milý Andreji" - Ale náš největší problém, je stále M. Kalousek ... :-)

16 0
možnosti
SN

:-)......Pláčete na špatném hrobě ! Lidé nejsou hloupí a už za totality jsme se naučili číst mezi řádky. Masáž ČTV nezabrala, stejně jako u volby presidenta, lidé si dovedou informace, které potřebují, opatřit.

Kde jste žil od sameťáku, když tu "klasické strany" řádily jak na Klondajku. Všechno dovoleno, miliardy šly do kopru, nebo

spíše na účty těchto stran a současně také do kapes politiků.

Najednou přijde nějaký oligarcha Babiš, který má majetku na 5 generací, je za ním úspěšné vedení a vybudování podniků, které zaměstnávají 35 000 lidí, na rozdíl od politiků, kteří bohatli jen z politiky.

Přišlápl pazourky, rozpočet se vzpamatoval, rozkrádačky ve velkém skončily. Proto mu nemohou přijít na jméno a veškeré aktivity těchto skřípnutých mají jeden cíl.....zbavit se Babiše! Každý způsob dobrý !!! RvRvRv

4 17
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik