Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ládíku,

nesmíš si to tak brát, myslím si, že je tady spousta horších případů...

Zde jde skutečně o politiku.

Kdyby Andrej Babiš nevstoupil do politiky, tak by žádná kauza Čapí hnízdo nebyla. Spíše se podívej na ty, co po něm jdou, zda jsou o něco lepší.

Spousta "kmotrů" napojených na ODS, TOP09 a další přišla o svoje "zdroje" (tedy penězovody).

Proč se nad Babišem nejvíce pohoršují politikové zrovna těchto stran?

2 2
možnosti

Na každého jednou dojde a společnost může hodně ovlivnit svými postoji, k čemu dojde, tudíž vám velký R^

1 0
možnosti

Což o to, celý život tvrdím, že Spravedlnost existuje. Pak dojde i na A. Babiše historikové zhodnotí M. Zemana. Otevřeou se Archivy v Kremlu - (Pro ně ve Vatikánu - hledat svitky svazků, je zbytečné) ... (Na pohřby se přece nechodí) ...

Se Spravedlností je ovšem Problém! Ona se proklube - Nicméně jí to trvá strašně dlouho. Podobně, jako s Vedoucí úlohou KSČ, Normalizací, Spásným Oligarchou = VŠENESMYSLY! Žel, doprovodné jevy - Napáší se obrovské škody, morální úpadek společnosti , indoktrinovaná a doblblá další generace = MYŠLENKA přece není ničím - HNUTÍ JE VŠÍM, že ANO ... :-)

3 0
možnosti

J29a46n 83R54á78ž

21. 4. 2019 10:55

Dejte si led na hlavu a přemýšlejte v realitě! Dnes si nikdo nedovolí dát Čapí hnízdo k ledu. Když našla kriminálka "odvahu" navrhnout obžalobu, tak st.zástupci nezbývá nic jiného, než vypracovat žalobu a nechat rozhodnout soud. Ani deset Benšových v tom zabránit nemůže.

A když si přečtete, co řekla Benešová hned po jmenování, že Pavel Zeman je její člověk, tak jen blázen si může myslet, že by ji mohlo napadnout ho vyměnit Podobně se vyjádřila o Bradáčové, že se jí sice nelíbí některé její mediální výstupy, ale s její prací, jako vrchního státního zástupce, je spokojená.

1 0
možnosti

A nejsou to jen "sliby nezasazené do reálného rámce" ? ;-)

1 0
možnosti

Čím hůře, tím lépe, tak jedná a vládne Hradní sebranka a ANO-komunistická vláda. Destrukce morálky, právního vědomí a svobody je jejím cíle.

3 1
možnosti

D13a15v98i10d 39V96l27k

21. 4. 2019 10:13

Skvělě jste to napsal děkujiR^

6 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik