Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nevidím článek v přehledu dnešních příspěvků na blogu iDnes? Náhoda? Chyba mého prohlížeče?

0 0
možnosti
LC

Tak především, Babiš přidávání biosrágor do PH nevymyslel. To vymyslela naše milá, o vše se starající EU a bude se jich přidávat ještě více, až do úplného zničení planety. Babiš jen chytil příležitost za pačesy. Těch žlutých lánů, které jste s manželkou viděli, patří v Česku Babišovi jen necelých 5%. Zbytek patří někomu jinému, vy většino. A zrovna tento týden jsem v TV poslouchal rozhovor dvou zemědělců/ekologů, kteří tvrdili, že ta řepka až tak špatná plodina pro půdu, na rozdíl třeba od kukuřice, není (až na to přehnojování a herbicidy, které do toho zemědělci zbytečně rvou). Nejsem odborník, jak jsem koupil, tak prodávám.

0 0
možnosti
DK

Prohlaseni ministra Tomana vsemu nasazuje korunu:

Repka prospiva pude a zadrzuje vodu v krajine.

No comment.

1 0
možnosti
Foto

No, ten v tom taky jede

1 0
možnosti
RP

Článek jsou z velké části jen bláboly neználka. S mozkem vymytým antibabišismem.

0 2
možnosti
Foto

Typický projev člověka, kterému vymyli mozek Babiš a trolové.

2 0
možnosti
MB

EU, vyhlásila Biopaliva 1 generace za nesmysl - Představme si, že by někdo přišel a sdělil - "Budu se živit Nesmyslem"! Nic rozumného to nepřinese, člověku, ani přírodě. Otrávím vodu i půdu. Je sucho - Kašlu na to, potřebuji přece její nadměrné množství! Bájo! Přispívá mi celá Evropa! Aha, již nepřispívá - To nevadí, protože každý daňový poplatník ČR mne dotuje dále ! Mnoho to vůbec neví a mají mne rádi ! ...

Můj plán = Nejít do basy, nechat se vyživovat a pášit škody = Tím více bohatnu. Bohužel, přiznávám, jsem nenasytný Megaloman! Vyřešil jsem hravě pár podvůdečky už dříve. Jen z Dluhopisů požijí vnuci vnuků ! - Okrad jsem tedy, i toho malého českého zemělce. (50 milonů Kč - nic moc, no dobré). Ha, zase zrada ve vlastních řadách !! D. Ťok podává návrh = Biopaliva zrušit - Direktivně prohlasuji opak, pokračujeme ! Bláznivý ministr - Odchod! Ve střetu zájmů samozřejmě nejsem! - Kdo tvrdí opak, je účelovkář, spiklenec a nepřejícník! Furt melu - bude lépe - furt na to někdo slyší ...

Opravdu, ale opravdu - To je = N E U V Ě Ř I T E L N É ... ! :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuju za podporu, jinak je to tady samý babišovec.

0 0
možnosti
BD

Autor asi závidí,že to Agrofert dělá dobře a platí daně v Česku.

0 1
možnosti
Foto

Vypadá to, že zavidíte spíš vy, mě tohle vůbec nenapadlo.

0 0
možnosti
PR

P61a22v14e35l 14R30y52š83k19a

12. 5. 2019 14:06

Prostě pan Babiš je správným příkladem úspěšného kapitalisty a kapitalismus tady máme, protože jsme si ho vybojovali.Takže je vlastně všechno v nejlepším pořádku. :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém je hlavně ten, že pan Babiš parazitoval a parazituje dál na všech možných státních zřízeních. Úspěšný je proto, že mu k tomu jeho tatínek a komunistická strana vytvořily podmínky a on je beze studu a bez emocí zneužívá.

0 0
možnosti
Foto

I34v30a34n 26M49a72r47e54k

12. 5. 2019 13:58

No a při přeletu přes Německo a Francii jste tam řepku nezahlédl ? Mně stačilo sledovat nedávné cyklistické závody ve Francii, kde se to v okolí cest jen žlutilo.

Možná bych s vámi i souhlasil. . . . . . Nebýt ovšem posledníh odstavce,ten o něčem vypovídá, 8-o Rv

1 1
možnosti
Foto

Protože bylo jasno, viděl jsem i malá políčka v Německu, Švýcarsku, Francii i Španělsku, ale řepku žádnou.

1 0
možnosti
Foto

Řepka je důsledkem špatné politiky EU, prosazované právě dotacemi.

Můžeme hádat třikrát, proč se u nás prodávají francouzské brambory a ne české...

1 0
možnosti
Foto

EU už řepku nedotuje, dotuje ji ČR, tzn. k vy, i já, prostě všichni co platíme daně.

1 0
možnosti
VB

Máte tam dost omylů. Tak třeba brambory se u nás pěstují na mnohem menší ploše, protože ve Francii a Itálii sklízí 2x ročně. Dnes se brambory začínají pěstovat v polabské nížině, žádná malá políčka to nejsou, jsou to fakt širé lány. To, že se Agrofert snaží ovládnout celý segment od semen až po zpracování, je jeho strategický záměr, stejně jako záměr Microsoftu stát se monopolním dodavatelem OS na zeměkouli. Pokud jste revolucionář a bojujete proti kapitalizmu, tak Vám fandím, pokud jenom Agrofert, tak co myslíte co by se stalo, kdyby Agrofert zkrachoval? Nastane ráj ne Zemi?

3 1
možnosti
Foto

Proti kapitalismu nebojuju, je určitě lepší než socialismus. Celé je to myšleno proti panu Babišovi a jeho lžím. Možná že pár lidí přes tu nevinnou řepku probudím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik