Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy chytří to prostě máte těžký. Upřímnou soustrast.

0 0
možnosti
Foto

Chytrý se zeptá, hloupý ví všechno. :-P

1 0
možnosti

Myslím že zde už je již namístě psychologická diagnoza. Autora zachvátilo naprosté demokratické velikášství a ve jménu demokracie by se nejraději prohlásil protektorem. Pak předstíraná argumentace zde Hitlerem je jen zástěrkou před jeho skutečnými cíly. Stejně jako když milion chvilek demokracie si přivlastňuje miliony chvilek demokracie což je právě účast v oné místnosti při vyplňování volebního lístku, pokud to tedy autorovi raději nevyplňuje někdo jiný, jak se zdá, že by chtěl aby nastalo i u ostatních v rámci uvědomění si odchylky od normálu. Doufejme že stav se ustálí a dojde k stabilizaci doby pacienta za plentou ve volební místnosti. Ostatně voličské preference si může rozmýšlet cca až 4 roky. Stav sledovat, při zhoršení, doporučen klid a volnočasová pracovní terapie - např. dechová cvičení či psaní básní ;-)

0 1
možnosti

J92i46r61i 58T67i94c34h13y

1. 3. 2020 18:24

Srovnani vice nez nechutne, zrejme trestne.

2 3
možnosti
Foto

A co takhle, je nutné odstranit nikoliv Babiše, ale režim, který ho stvořil. Jak to žádal jeden plakát na demonstraci MCH. Všechno vyvlastnit.

0 3
možnosti

A jakej system nastolit ????

0 0
možnosti

Dobrá analýza. Bohužel to takhle funguje. Asi je opravdu potřeba, jak říkal Masaryk, aspoň těch 50 let nepřetržitě fungující demokracie, aby se ji národ naučil rozumně používat, a odsunul politiky typu Babiše či zemana na periferii politického spektra.

8 0
možnosti
Foto

položme si především otázku Proč? Proč je Zeman na Hradě? Protože protikandidáti byli horší. Proč je Babiš šéfem Strakovky? Protože jeho předchůdci nestydatě kradli a byli korupčně propojeni s podnikatelskou sférou.

1 3
možnosti

Neumíte něco jiného, než blbnout na tématu Babiš? Traparna, co neustále živite.洛洛

3 9
možnosti
Foto

Neumím, napsal jsem ještě básničku na toto téma, dám jí tam až večer, aby to nebyla trapárna pane Kobliho.

2 1
možnosti

Všechno má svůj počátek a konec. Někde je po volbách, jak se tam asi vstává ? V tatranských horách byl náhle spatřen zmatený a bloudící poutník ! Nedbale oděn, na sobě takový obnošený fic ! Trhá rostlinám okvětí ! Půjdu do basy - nepůjdu do basy ?

I na komíně je po ránu život. Čápi v hnízdě , si štěbetají - Jak se nám vyspal pan domácí ? Půjde do basy - Nepůjde do basy ? Jak se mu asi vstává ? Až to tady skončí, my odletíme do teplých krajin. Co on chudák - Do Švýcarska ? ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Švýcarsko? Ne, proč ničit tak krásnou zemi?

0 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik