Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P30e90t64r 78V42e37s70e64l89ý

25. 5. 2018 10:44

Pokud někdo, bez zdravotního omezení, není schopen vykonat ten nejprimitivnější živočišný akt, tak si prostě to dítě ani nezaslouží. Ať si ti dva budou nalhávat co chtějí, biologický otec může být jen jeden a možná je to jeden z nich. A i díky znormalizování takových excesů skončí naše civilizace stejně, jako mnoho "vyšších" civilizací před námi, zničena primitivnějšími, které jdou, nevědomky, cestou tvrdého darwinismu.

5 3
možnosti
JZ

No já myslím, že oba jsou schopní se rozmnožovat, takže si dítě zaslouží.

1 1
možnosti
JZ

Z průvodu "čiší určitá nadřazenost"?

No jak se lidi začínají vyjadřovat v takových pojmech, pak mi je jasné, že už nejde o popis reality, ale o touhu realitu vidět v určitém světle.

2 1
možnosti
PT

Zřejmě neporušili žádný zákon. A jestli budou dítěti dobrými rodiči, tak je to ideální win-win situace. Líbí se mi, jak různí "SLUŠNÍ" směřují svou energii na boj proti homosexuálům a dalším "problémům", které se jich zjevně vůbec netýkají. Nejspíš jsou jejich rodiny tak harmonické, že už tam není co zlepšovat.

8 0
možnosti
IB

I77v91o 75B91o47u83š84e

25. 5. 2018 8:40

Proc si kladete otazky, na ktere si hned odpovite? Proc pozadujete neci altruismus? Nenapadlo vas, ze v pripade adopce a nejake udalosti nebude mit smulu ten druhy ale hlavne to dite?

3 0
možnosti
MM

Stará legenda:

-----

" Tak čí je to dítě ? "

"Moje !" " Ne, je moje" křičely obě ženy.

Dobrá, budu spravedlivý. Rozseknu ho napůl, ať máte každá stejný díl.

" Ó králi Šalamoune, nedělej to. Nepřežila bych jeho smrt . Miluji ho a vzdávám se ho.

Dej ho té cizí ženě,ať ho vychová. Hlavně ať žije".

"Ty jsi skutečná matka a ty ho vychováš".

" A ty lhářko, ztrať se. Není Tvoje a nikdy nebylo "

1 0
možnosti
Foto

Adoptovat dítě bylo v tomto případě složitější než si takto pořídit dítě "vlastní". Dokážete si představit jak by je mohli adoptovat? Přijdou jako gayové - nepřejdou přes prvního úředníka. Nebo by si jeden našel účelově partnerku, po adopci by se rozvedli? Jistě by se při sociálním šetřením zjistilo, jak to doopravdy je, stačí najít "přející" sousedy. Jejich postup byl sice kostrbatý, ale snížil riziko neúspěchu.

Nemám rád termín, že jsou děti zlé - vždy jen kopírují chování rodičů a v případě, že ti nefungují, kopírují chování jejich nejbližších vzorů.

7 0
možnosti
Foto

Děti nejsou zlé. Chovají se přirozeně. Respektují to, co do nás zasela genetická výbava a "rodová paměť" - totiž to, že jsou členy "tlupy" (tak se lidské společenství vyvíjelo). A aby mohla tlupa fungovat, musí být homogenní, sdílet hodnoty, její členové si musí být srozumitelní. My dospělí, "zatížení" znalostmi už se přes ty přirozené kódy dokážeme přenést (otázka je, do jaké míry je to dobře a kde už to škodí), děti netuší, proč by měli. Prostě si organizují "svoji tlupu", svůj svět a potřebují mu rozumět.

Způsob, jakým si tento pár pořídil dítě má sice cosi společného se státem, ale hlavně s tím, že jsme zhýčkaná společnost, která pod rouškou demokracie a liberalismu (??) odhodila hodnoty a lítá ode zdi ke zdi, zato jí s pekelnou neúprosností vládnou peníze.

A právě tohle se tady, domnívám se, stalo. Ti dva si, zcela bez pokory, bez respektu k tomu dítěti, děvčátko koupili a vydupali. To není nic hrdinského, To je prostě záležitost majetnická a diktující. Udělali něco, co by se jim "samo od sebe" nemohlo zdařit, protože to prostě není možné.

Že to ta malá, ať bude zahrnutá čímkoliv, odnese, je dosti pravděpodobné.

Chválíme excesy, rozmary, zastáváme se experimentů a připadáme si jako hrozní lidumilové. Jenže právě to, že podporujeme to, že "všechno se dá koupit", ať už za peníze kohokoliv, dosti spolehlivě přivede do výše zmíněných pekel celou společnost.

9 2
možnosti
Foto

To o té nadřazenosti při Prague Pride je velmi přesný postřeh. Sám to také tak pozoruji.

6 0
možnosti
JZ

a v čem tu nadřazenost vidíte,

0 0
možnosti
Foto

Nechutné je jak někteří lidé chtějí kázat druhým lidem jak mají žít. V demokracii je to o to víc nechutnější, protože jim mohou, skrze legislativu, násilím vstupovat do jejich životů. Dítě není hračka, ale je darem k naplnění našich životů. Možná si to ti dva uvědomují víc, než si to uvědomujete vy.

8 6
možnosti
TT

Franto, co se týče odporu ke státu, shodujem se zřejmě v mnohém. Ale v tomto případě nikoliv. On to nebyl fakt žádný stát, který nařídil, že každé dítě musí mít otce a matku, bez možnosti úprav. Čus

7 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik