Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já nevím, co proti panu Babišovi máte. Vždyť v Partii na Primě jasně řekl, že v USA vyvíjejí lék, že velký podíl na tom má český věděc, že s ním mluvil, že přiveze vakcíny a že je tady bude testovat na nemocných. Sám to takhle zařídí a vy ho kritizujete.

0 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si diskuzi a myslím si, že to co v současné době nejméně potřebujeme je politikaření. Na hodnocení je ještě příliš brzy.

1 0
možnosti

Úkol zní jasně, zničit Babiše a Zemana. Epidemie neepidemie.

0 3
možnosti

Zbláznil jste se? Sledujete jeho vystoupení? A Zeman ani nevystrčí jako prezident hlavu. Žije ještě vůbec?

0 0
možnosti

Když nechtěl AB poslat roušky do Číny by hyena, když je tam poslal ohrozil občany ČR. Roušky nyní potřebuje celý svět a furianti z Číny to furiantovi Hřibovi vrátí, asi takovým způsobem, ať si dá přes hubu tibetskou vlajku.

5 0
možnosti
Foto

Sám jsem zvědavý, zda se podaří z Číny roušky přivézt. Němci zadrželi kamion s rouškami pro náš stát na hranicích, tak jsem zvědavý, jak to dopadne s Čínou.

0 0
možnosti
Foto

Nejsmutnější je, že ten virus přišel Babišovi jako na zavolanou. Únorový schodek rozpočtu největší od roku 1992, inflace ženoucí se ke 4%, veřejné finance vycucnuté tak, že se muselo i sáhnout k prodloužení vratek (nezpochybnitelných) podnikatelům. Bezúročná půjčka ale ve skutečnosti vytloukání klínu klínem. Finance vycucnuté tak, že nebyly ani ty nejmenší rezervy. Na nic. A teď ta zkáza přišla. Ale mohly to být povodně, sucho, vichřice, válečný konflikt někde v Evropě, cokoliv. Stát jel na dřeň a rezervy nulové. Teď bude obrovský průšvih hospodářství a bude za to moci koronavirus. Samozřejmě že ne naše vláda v čele s poctivým a pravdomluvným premiérem.

16 6
možnosti

To žvanění co se mělo udělat včera už mě jaksi nebaví. Co kdybyste řekl, co má vláda udělat zítra, aby krize byla vyřešena?

10 4
možnosti

V KRIZOVÝCH SCÉNÁŘÍCH JAKO JE JAKÁKOLIV EPIDEMIE JE NUTNÉ:

1. Nezneužívat situaci a nedělat si na tom primárně PR

2. Vytvořit krizový štáb odborníků, kteří budou monitorovat situaci 24/7. Tento štáb nebudou primárně politici a ani pouze úředníci, ale bude přizvána potřebná škála odborníků, kterým vláda pouze zajistí podmínky pro práci

3. Tito odborníci budou mít jako jediní možnost relevantně informovat veřejnost o potřebných opatřeních

4. Tento štáb bude mít všechny pravomoci koordinovat různé instituce napříč státní správou a bude dělat sběr informací a vyhodnocovat potřebná opatření

5. Vláda jim dá mandát rozhodnout o potřebných opatřeních a bude respektovat jejich návrhy

6. Vláda přizve ke spolupráci soukromý sektor a vyčlení prostředky na nákup potřebného materiálu na základě vyhodnocení odborného týmu krizového štábu

7. Vláda podpoří nevládní organizace, které se jediné umí rychle zmobilizovat a vytvořit širokou síť záchytných, či pomocných check pointů.

14 1
možnosti
Foto

Ládíku,

ach jo,

Ty snad onemocníš ze svojí nenávisti k Babišovi. A před tím Tě žádná rouška neochrání...

9 6
možnosti
Foto

;-Dpokud vy takto hovoříte o nenávisti, tak to už jste měl být dáááávno hospitalizován

9 6
možnosti
Foto

Pandemie nastane, když onemocní stejnou chorobou jedno procento obyvatel. Pokud vím ,onemocnělo nás 200 osob. Je to jedno procento k počtu obyvatel ???

3 0
možnosti

Pandemii vyhlasilo WHO

4 0
možnosti
Foto

Neomlouvejte se. Nejen televizi je to jedno, stejně tak jako většině lidí tyto stránky, a na nich virtuál výkřiky. Kohokoli;-)

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik