Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že se něco děje jinak, neznamená, že je to špatně.

2 0
možnosti

To ano, pokud se nejedná o nového človíčka, který je vědomě a násilně odtržen od matky.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste si svého syna pořídil jako hračku? A jste si vůbec jist, že je to váš syn? Co když si syn nechá udělat test DNA a zjistí, že nejste jeho otec? A co kdybyste se rozvedli a syn měl z toho trauma? Nebo kdyby jej ve škole šikanovali za to, že jeho otec píše na blog hlouposti? A proč jste vlastně neprojevil drobet toho altruismu a pořizoval si "svého" syna, když je tolik dětí bez rodičů, které byste mohl adoptovat?

No ale hlavně, že jste si ukojil ego a stal se hrdým otcem a můžete si to napsat i do popisku. Možná by trocha té pokory, namísto obviňování druhých, nezaškodila vám.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

no tak proč to tady píšete? Názor autora už známe, Vy máte jen tentýž. K čemu nám jsou dva stejné názory?

0 0
možnosti

No na mě ty homosexuální pride akce a podobný srandy působí spíš tak, že chtějí stejný práva jako heterosexuálové, ne že se nadřazují.

Dále z vašeho článku vyplývá, že vám vadí způsob jakým si to dítě pořídili, že běžná adopce by vám přišla v pořádku. A proto nechápu váš poslední odstavec, kde popisujete problémy se kterými se to dítě asi bude muset potýkat, ale potýkalo by se s nimi i v případě té běžné adopce.

A potom tu vyvstává otázka. Volili by tento krkolomný způsob, kdyby jim naše legislativa dovolovala normální adopci s tím, že jako rodiče budou zapsaní oba dva?

0 0
možnosti

nepochopil.

oni maji stejna prava

nemam ridicak. jsem chabrus na oci. muzu nekam odjet, zaplatit doktorovi a dostat ridicak. vratit se a mavat s nim. stale budu chabrus na oci. stale budu za volantem nebezpecnej. ja se stim smiril

nikdo nikomu nezakazuje mit dite.

jen to u stejnopohlavnich nejde. za to nemuze zakon. tak to zaridila priroda. bez ohledu na papir otec bude jeden a matka bude darkyne vajcka

jen doufam ze nebude potrebovat organ, pulka moznosti je pryc

a doufam ze se nezamiluje do brachy (jejiho)

1 0
možnosti

A ještě jeden bod, který je řekl bych v tomto případě hodně lidem trnem v oku, a to je dělání z lidí "blbce". Každý ví, že dítě nemůže mít dva otce, a že v každém rodném listě musí být zapsáni 1 muž a 1 žena. A tady to tak není a je tady najednou snaha tvářit se, že to je strašně normální.

Připomíná mi to situaci, kdy někdo doroste do výšky jen 150 cm a všichni jeho známí přitom měří 180 cm. On se bude cítit méněcenný, ale místo aby se s tímto stavem smířil, rozhodne se přesvědčit všechny okolo, že ve skutečnosti není malý. Začne tím, že přesvědčí doktora, aby mu do zdravotní karty napsal výšku 180 cm. Potom to bude všude ukazovat a všem okolo bude tvrdit, že měří ve skutečnosti stejně jako všichni ostatní. A každý, kdo se nad tím trochu pozastaví, že se mu to nějak nezdá, bude osočován z netolerantnosti a nenávisti, bude čelit argumentům, že to co naměří metr není zase tak podstatné, důležité je jak se kdo cítí, nikomu to přeci neublíží, když se budeme všichni tvářit, že dotyčný je stejně vysoký jako ostatní atd. Nezavání to absurditou?

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Tak ono se především zapomíná na to, že dítě není domácí zvíře, které má každý právo si pořídit, a když si ho nemůže sehnat sám, tak si ho prostě půjde koupit někam do obchodu (což je prakticky to, co se stalo tady...). Nechápu, jak tento postup může někdo adorovat, v podstatě je to obchod s dětmi.

Je také potřeba si uvědomit, že neexistuje nic jako právo na dítě. Pokud někdo chce dítě, tak si ho má sám pořídit s osobou opačného pohlaví (jinak to nejde) a společně s touto osobou dítě vychovávat. Pokud to z nějakého důvodu nejde (např. nemám tu osobu opačného pohlaví), tak holt mám smůlu a dítě mít nebudu (viz výše, neexistuje nic jako právo na dítě). Samozřejmě jsme společnost se sociálním cítěním a v případě zdravotních problémů (úraz, nemoc, které se mohou přihodit každému) se snažíme dotyčným pomoci. Ale to není tento případ. Dotyční jsou normálně plodní, tak si mají dítě pořídit standardně...

Jinak ještě jeden bod. Neexistuje právo na dítě, ale zato existuje právo dítěte mít oba rodiče. A tady se plodí dítě, kterému je to začátku záměrně upřeno znát svou biologickou matku (je anonymní) a prakticky i otce (jeden ze dvou, neví se který).

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Já nevím, proč jsou všichni v šoku, jako by měl nastat konec světa. Copak nebylo i v minulosti, že si bohatý homosexuál adoptoval potomka, aby měl komu odkázat svůj majetek? Jenže se o tom veřejně nemluvilo, ale že se to tutlalo ještě neznamená, že to nebylo. A svět se točil dál.

0 0
možnosti
Foto

J60a58n96a 45M24a81j49o19v34á

25. 5. 2018 15:03

No...on si ho adoptoval, protože potřeboval dědice. To se považovalo za štěstí. Výroba dětí na zakázku tenkrát nejspíš neexistovala.

Když bylo dítě třeba levoboček nebo z nějaké chudé větve bez šance získat ve vlastní rodině nějaké příjemné postavení, byla takové adopce doslova výhrou v loterii.

Nedovolila bych si ale tyto situace srovnávat.

3 0
možnosti
Foto

Na adopci nemají u nás gayové žádnou šanci,tak zvolili jinou cestu.Jinak je podle Vás sobec každý,kdo si udělá vlastní dítě,místo toho aby adoptoval nějaké cizí?To snad ne.;-)Ještě k té hloupé poznámce k psychotestum.To by je nebyli podle Vás schopni udělat jen proto,že to jsou gayové....?Jsou to velmi uspěšní a inteligentní lidé.....

3 0
možnosti
Foto

Za prvé si myslím, že dvěma gayům by u nás žádný soud dítě k adopci nedal. Za druhé, sice se mně love gay pride šaškárny také nelíbí, ale na druhou stranu si říkám, že kdybych chtěl já, a měl k tomu důvod, vůli, potřebu - vyberte si, tak si mohu také zorganizovat svoji vlastní slezinu někde na Václaváku, stačí si za tím jen jít. Pravdu máte v tom, že nikdo neví, jak to bude v budoucnu, jenže opět na druhou stranu, kdo z nás ví, jak to bude mít se svými dětmi v budoucnu, kdo z nás, heterosexuálů může přeskočit čas a vidět do budoucna, jestli se za závojem času i pro nás v souvislosti se vznikem našeho dítěte neskrývá nějaké "překvapení. Takže bych nepředjímal, nic není jisté.

3 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, přiznávám, že jste mě hodně překvapil. R^

0 0
možnosti
Foto

Já vždy měla za to, že rockeři jsou svobodomyslní lidé. U těch přestárlých to asi neplatí....

1 1
možnosti

P37e56t89r 84V28e51s24e45l52ý

25. 5. 2018 15:11

To, že je někdo svobodomyslný, ještě neznamená, že bude bezmyšlenkovitě podporovat každou hloupost.

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS